Clothing Accessories

Ting ingen fortalte deg om å lansere din egen private etikettklærlinje i 2019

ting ingen fortalte deg om å lansere din egen private etikettklærlinje i 2019
02/01/2019, postet av Alanic Global
Gitt så mange spillere hopper på scenen – og lanserer sin egen kleslinje – er også mange markedsbegynnere romantisere med denne ideen i disse dager. Riktignok er det mye enklere i dag enn det var for få år tilbake. Imidlertid eksisterer det mange utfordringer på veien som mange drømmere, som håper på ‘raske rikdommer’, overser.
Planlegger du også å hoppe i denne voksende båndtvangen?
At du kan ringe en av de beste produsentene av private etiketter på en dag, kjøpe din tilpassede grossist i morgen og starte selskapet ditt på mindre enn et par uker. Men dessverre, det er ikke slik ting fungerer – ikke i det minste i dag når markedet er så konkurransedyktig og sluttkundene er mye mer krevende enn noen gang.
I prosessen er det ting du ikke vet; Ting som ingen fortalte deg om.

Det er ikke enkelt
Ikke bare på butikkfronten, men konkurransen er stiv selv i grossistmarkedet. I nyere tid har det vært en økning i antallet private label klær produsenter USA -basert. Og alle hevder å være de “beste” – selv de nye markedsaktørene. Å rydde denne mengden for å faktisk finne en god forhandler er enklere sagt enn gjort som krever mye mer enn bare noen få dager.
Så hvis du søker etter en god tilpasset grossistforhandler, må du være mye mer forsiktig når du viser disse mange selskapene. Og av ‘mer’, antyder vi veldig. Tross alt er det på dem, på en måte, hele selskapet vil avhenge av.
Klærmarkedet er mye mer sammensatt enn det som møter øynene våre
Å si at konkurransen i klærmarkedet er høyt er litt vag. Når du så mye mer nøye ut, er ting mye mer komplekse som trenger bedre forståelse og mange informerte beslutninger om å treffe alle akkordene perfekt og gjøre det nye selskapet til en god suksess – om ikke storslått.
Klær er delt i mange nisjer som enda flere har underkategorier. I tillegg er også kundene delt inn i så mange forskjellige grupper med et veldig mangfoldig behov, preferanser og budsjett. Å justere nisjene med den beste forbrukergruppen og med din egen personlige preferanse og kompetanse er utfordrende som krever en betydelig mengde tid og mye hardt arbeid.

Priser er mye mer enn bare omtrent gevinstmarginen du vil kutte
Prising er muligens et av de mest undervurderte aspektene ved å lansere en ny klærbutikk – høyt oversett. Og muligens er dette den viktigste forskjellen mellom de vellykkede spillerne og de ikke-så vellykkede.
Kartlegging av en prissettingsteknikk burde være en av toppene i prioriteringslisten din. Men igjen, omtrent som hva som helst, faktisk “kartlegging” er det vanskelig. I motsetning til hva mange nybegynnere faktor, er det mye mer enn bare å prise klærne dine mye mer enn omtrent overskuddsmarginen du vil kutte – og til og med mye mer enn bare hva målkundene dine vil ha; Når alt kommer til alt, uansett nisje, ønsker hver kunde å kjøpe til den rimeligste prisen. Blant en rekke andre elementer inkluderer analyse av konkurrentenes strategi, nåværende markedstrender, fremtidige spådommer og den økonomiske tilstanden for øvrig.
For nye selgere som ønsker å lansere sin egen klærlinje, kan det selvfølgelig være rikelig med andre markedsoppfatninger, inkludert markedsføring. Så planla du å ta med deg din egen kleslinje i markedet, og tenkte at du allerede vet alt det er å vite, sjansen er stor for at du kan ta feil. Så bruk mye mer tid i planleggingen og beslutningen. Og ring en av de beste produsentene av private etiketter.

Tagger:
Produsenter av private etiketter
Privat etikettklær
Produsenter av private etiketter
Private etikett klær produsenter USA
Private etikettklærleverandører
Privat etikett klær grossister

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *